Vanliga frågor

Vi vet att det inte är alltid så lätt att hålla reda på vad som ska fyllas i, vilken åldersgräns som gäller eller hur många år ett tillstånd är giltigt. Därför har vi försökt samla ihop de vanligaste frågorna som kommer in till oss för att underlätta din informationssökning.

Avgifter

Utöver trafikskolans kostnader tillkommer trafikverket och transportstyrelsens obligatoriska avgifter. Klicka här för att se deras avgifter.

Körlektioner

Du måste avboka din körlektion senast arbetsdagen innan kl. 14 per telefon (ej mail). Om du inte får tag på någon i receptionen, lämnar du ett telefonsvar till oss. Detta gäller samtliga körkortsbehörigheter.

Tillstånd

Ja, handledartillståndet är giltigt i 5 år och för olika elever, förutsatt att eleven har ett giltigt körkortstillstånd samt att handledaren har ansökt om privat handledarskap för varje elev.

Trafikskolan

Vi i receptionen måste prioritera de besökare som kommer till trafikskolan, därför har vi inte möjlighet att alltid svara i telefon. Om vi inte svarar, lämna ett telefonmeddelande med namn och nummer så ringer vi upp under dagen.