Motorcykelutbildning

Välkommen till ett fantastiskt roligt intresse!

Vi hjälper dig med allt du behöver för att ta ditt MC-körkort.

Boka körlektioner

Lektionerna bokas via elevcentralen, telefon 08-768 16 00 eller på plats i receptionen.

Alla MC lektioner utgår från våra lokaler på Marknadsvägen 267 Täby, ett stenkast från Roslagsbanan station Galoppfältet.

All utrustning så som hjälm, ställ, ryggskydd, handskar och stövlar ingår i lektionspriset. Se till att vara i god tid för att hinna byta om.

Körkortsklasser MC

Behörighet: A1

Körkortsbehörigheten ger rätt att köra lätta motorcyklar vars motor har en slagvolym av högst 125 kubikcentimeter och en effekt av högst 11 kilowatt. Åldersgränsen för A1 är 16 år.

Hos oss får du köra Yamaha Mt 125

Behörighet: A2

Körkortsbehörigheten ger rätt att köra mellanstora motorcyklar vars nettoeffekt är högst 35 kilowatt och som har ett förhållande mellan nettoeffekt och tjänstevikt som inte överstiger 0,2 kilowatt/kg. Åldersgränsen för A2 är 18 år.

Behörighet: A

Körkortsbehörigheten ger rätt att köra alla tvåhjuliga motorcyklar oavsett slagvolym eller motoreffekt. Åldersgränsen för A är 24 år. Men har du haft behörigheten A2 i minst två år kan du ta körkort behörighet A från 20 års ålder

Hos oss får du köra populära Yamaha Mt 07

 

Giltighet
Körlektionen är giltig och kan användas i ett år från inköpstillfället. Det är upp till dig att hålla reda på hur länge din lektion är giltig. Skulle giltighetstiden gå ut är din förbetalda körlektion förbrukad.

Avbokning

Ska ske senast kl 13:00 vardagen innan din bokade tid, annars kommer debitering ske till en kostnad som motsvarar lektionspriset.

utbildning_mc